Communitats i xarxes

Una presentació del concepte de comunitat de pràctica, de com ha evolucionat de la forma original en què els grups compartien objectius i significats, fins a una de xarxes, composta més d’interaccions i conversacions. Presentació de Stephen Downes, VII seminari especialitzat en gestió del coneixement, Barcelona, online via Sclipo [L’enllaç]

gRSShopper: Creació de la Web Personal
Amb diapositives d’una presentació en un Fòrum d’Innovació, aquesta presentació mira gRSShopper en profunditat des de la perspectiva d’un prototip d’un Entorn d’Aprenentatge Personal / EAP (PLE, Personal Learning Environment). El vídeo dura 1h 20′ i conté diapositives i captures de pantalla d’opcions que té gRSShopper. Presentació de Stephen Downes, Presentació interna al grup PLE, Moncton, [
L’enllaç]

TechCrunch’s Arrington llança un dispositiu de tableta de pantalla tàctil

Era d’esperar que arribara…
Richard Nantel, Workplace Learning Today (aprenentatge d’avui en el treball) [L’enllaç] [Etiquetes: aprenentatge en línia]

Les velles solucions han esdevingut els nous problemes
Ja era hora. El profesor de l’escola de negoci de Harvard, Shoshana Zuboff, diu:”Crec que molt del que els meus col·legues i jo hem ensenyat ha causat molt de patiment real, ha evitat la creació de riquesa, ha desestabilitzat l’economia mundial, i ha accelerat l’arraconament del capitalisme del segle XX en què els EUA tenien un paper dominant.” Tot s’ha dit ací. I més: “No érem estúpids ni malvats. Tanmateix hem produït una generació de gestors (mànagers) i d’homes de negocis que causa malfiança i menyspreu per la majoria de les persones dels EUA i de tot el món. És un fracàs terrible.” Sí que ho és. I ara què en fem? Probablement més del que es descriu ací, perquè ha de ser més que simplement els guanys de les vendes. Via
Richard Nantel. Shoshana Zuboff, Business Week (Setmana de negocis) [L’enllaç] [Etiquetes: Escoles]

Herdsa 2009 – taller sobre avaluació amb David Boud
Selena ?? (sense cognoms: Selena, escriu-lo en el teu blog) està resumint sessions de la conferència de la Societat de Recerca i Desenvolupament d’Educació Superior d’Australasia
(HERDSA), i comença amb aquesta entrada. Selena, learning elearning (aprenentatge d’elearning) [L’enllaç] [Etiquetes: Avaluació]

Copyright 2008 Stephen Downes, Contact: stephen@downes.ca

This work is licensed under a Creative Commons License.

Publicado el 8 July, 2009
por en "Chécheres" / FAQ.

Imprimir artículo

Otros artículos