SXSW Austin

He tornat d’Austin i he penjat les fotos. És millor veure-les com a presentació de
diapositives. Stephen Downes, Flickr [L’enllaç] [Etiquetes: Flickr]

Stephen Downes sobre xarxes d’aprenentatge personals
He creat una pàgina per al meu vídeo
Web 2.0 i el teu propi aprenentatge i desenvolupament perquè Google Vídeo el tanquen i volia una casa permanent perquè la gent poguera connectar-se (ací veiem com són de fiar grans companyies com Google perquè emmagatzemen els vostres continguts). També hi vaig fer un enllaç via Twitter en SXSW (fes allò que veus allà on ets) i moltes persones l’han trobat, fins i tot Marian Thacher, qui diu: “tot açò només funciona per a l’estudiant molt motivat… Què ocorre si no és així, perquè té dèficits educatius, o l’escola era més misèria que gaudi?” Així és: per això faig èmfasi en permetre els estudiants que gestionen el seu aprenentatge i segons els seus interessos. En cas contrari no estaran motivats i allò que es faça no serà efectiu. Marian Thacher, Tecnologia i educació d’adults (Adult Education and Technology) [L’enllaç] [Etiquetes: escoles, Twitter, aprenentatge en línia, Web 2.0, Video, Google, YouTube]

Aproximació basada en el coneixement per a recuperar materials d’ensenyament per a l’aprenentatge basat en el context
És un treball interessant i detallat per a descriure la recerca i obtenció de continguts basats en el context “que consisteix en 4 components: transformació de coneixement, ampliació de la cerca, recuperació de continguts i interfície d’usuari.” El sistema no només depèn de alertes contextuals, sinó que també es basa en la base de coneixement rellevant que es basa en ontologies i altres informacions específiques per curs. Mira també la figura 6 on es veu un diagrama del sistema.
Wen-Chung Shih i Shian-Shyong Tseng, Tecnologia educativa i societat (Educational Technology & Society) [L’enllaç] [Etiquetes: Ontologies, web Semàntica].

Programa nacional d’E-Learning a Taiwan
Un conjunt impressionant d’estadístiques i dades que donen suport a l’afirmació dels autors que l’e-learning ha tingut un impacte significatiu acadèmic, social i industrial a Taiwan. “Revela com aquests tipus de programes nacionals ajuden a les empreses a augmentar la competitivitat, i milloren el benestar públic a Taiwan, i estimulen els resultats de la recerca tant en la indústria com en el món acadèmic.”
Maiga Chang, Chin-Yeh Wang, i Gwo-Dong Chen, Journal of Educational Technology & Society (revista de tecnologia educativa i societat) [L’enllaç] [Etiquetes: aprenentatge en línia, Recerca, professorat]

Copyright 2008 Stephen Downes Contact: stephen@downes.ca

This work is licensed under a Creative Commons License.

Publicado el 9 April, 2009
por en "Chécheres" / FAQ.

Imprimir artículo

Otros artículos