Stephen Downes en UOW

Vaig parlar a Wollongong ahir. Penjaré la xerrada quan tinga ample de banda suficient (ací en tinc només 250 Mb – increïble). Aquesta estrada ho resumeix. En la foto estan també John Larkin, Gary Molloy i Sui Fui John Mak.
John Larkin, Waztershed [L’enllaç] [Etiquetes: ample de banda]

Aprenentatge en la pràctica – perspectiva social
Bones entrades curtes sobre comunitats en línia, que resumeixen la presentaciód’Etienne Wenger. “Aprenentatge en la pràctica, perspectiva social, introducció, teoria, comunitat de pràctica (cdp) de Wenger (Community of Practice, CoP). 4 aspectes
1. Comunitat – D’on som?
2. Identitat – En qui esdevenim?
3. Significat – Quina experiència tenim?
4. Pràctica – Què fem?”
També aquesta
referència al lloc web sobre treball de núvols (Cloudworks de Grainne Conole).
Graham Attwell, Pontydysgu [L’enllaç] [Etiquetes: Experiència, comunitats d’aprenentatge en línia]

5 tecnologies post-Web 2.0: Tim O’Reilly
Tim O’Reilly – que va popularitzar (i després va voler apropiar-se’n) el terme “web 2.0”, està cercant què ve ara. No, no la “web 3.0”. Seria una sèrie rara. L’ítem 1r és “cerca via Google en el iphone” (cosa estranya, perquè jo vaig fer servir la cerca de Google en el meu Blackberry ahir (Blackberry hauria de llançar una campanya d’anuncis tipus: BLB. “Be Like Barak (sigues com Barak)”. D’ara endavant jo la faré servir quan parle sobre Blackbrry.) Altres elements inclouen la ‘base de dades CD’, la ‘rella intel·ligent AMEE’, la ‘pell planetària NASA/CISCO’ per a monitoritzar el clima (com a part de la tendència general sobre ‘sensors’), i el ‘planeta més llest d’IBM’. Crec que la llista gairebé falla, i que tots els ítems són marques registrades. El futur no serà del es marques; si és açò d’IBM o allò de la NASA, etc., aleshores no és una tendència.
Marshall Kirkpatrick, ReadWriteWeb (web per llegir i escriure) [L’enllaç] [Etiquetes: Web 2.0, Google]

Fer classes – la professió més estúpida?
Estic d’acord en gravar classes, perquè les converteix d’una altra cosa que és bastant poc efectiva, a una manera bona de crear materials multimèdia que es poden veure i reveure. No estic a favor de forçar les persones a gravar les lliçons – perquè mai s’aconsegueix res forçant la gent. I com que jo
faig classes de tant en tant – no és estúpid – com em va dir algú recentment, “Penses mentres parles” – i té raó. Per a mi, fer classes és una manera de pensar. Els que escolten són els beneficiaris accidentals. Donald Clark, Plan B (pla B) [L’enllaç] [Etiquetes: none]

Copyright 2008 Stephen Downes Contact: stephen@downes.ca

This work is licensed under a Creative Commons License.

Publicado el 7 April, 2009
por en "Chécheres" / FAQ.

Imprimir artículo

Otros artículos