Un dia típic a l’aeroport

Estic a Austin per la conferència SXSW feta per als que estan a l’última moda, no per a mi. La foto és de l’aeroport de Chicago, O’Hare.
Website (lloc web) [L’enllaç] [Etiquetes: Flickr]

Polítiques sobre Internet a les escoles: Protegint els estudiants o l’organització???
“Mentre estats com Queensland desenvolupen un entorn de gestió operativa (Managed Operating Environment) en les escoles estatals, estan bloquejant draconianament quasi tots els llocs Web i totes les eines disponibles tipus Web 2.0. Per tant, les experiències d’aprenentatge dels estudiants són molt més pobres que les que experimenten fora l’escola.”
Scot Aldred , e-learning [Link] [Etiquetes: escoles, aprenentatge Online, Queensland, Web 2.0, Experiència]

10 habilitats socials per a dissenyadors comuntaris (Coses que vam aprendre del projecte Drupal.Org)
Vaja, vaja! Les comunitats dissenyades s’han de… dissenyar! “T’has de responsabilitzar de la manera que es comporta la teua comunitat: No és productiu associar la manera que una comunitat et respon i culpar-la o a individus que hi haja.” Si raonem a la inversa, m’he de responsabilitzar de la tremenda comunitat “tan guai” que hi ha al voltant d’aquest lloc web i del treball que fan a tot arreu del món.
Leisa Reichelt, disambiguity (disambigüitat) [L’enllaç] [Etiquetes: sistemes de gestió de Continguts, Drupal, interessant]

És l’aprenentatge basat en projectes massa dur per als professors?
No veig per què hauria de ser tan complicat l’aprenentatge basat en projectes. Vaig fer molts projectes quan jo era estudiant, i eren molt més fotuts per a mi que per als professors (que van aprendre molt ràpidament que tot el que havien de fer era guiar-me en la direcció adequada i deixar-me lliure)…
Peggy Healy Stearns, ASCD [Link] [Etiquetes: cursos Tradicionals i Online, aprenentatge basat en Projectes]

El futur en Edmonton
Dave Warlick esmenta una aplicació interessant anomenada
Knitter, i passa el missatge als estudiants. Resulta interessant comparar el seu mètode amb el meu. Ell diu als estudiants: “Has d’indicar que estàs disposat a tenir en compte els principis bàsics d’ètica de la informació. Si t’hi inscrius, n’estàs d’acord amb…” i hi fica una llista de principis, El meu sistema de conferència-xat (cchat) permet comentaris anònims i no té regles. Vaig a fer-lo servir ací a Austin en la SXSW, amb alguns canvis. David Warlick, 2 Cents Worth (per dos cèntims) [L’enllaç] [Etiquetes: sales de xat]

Copyright 2008 Stephen Downes Contact: stephen@downes.ca

This work is licensed under a Creative Commons License.

Publicado el 26 March, 2009
por en "Chécheres" / FAQ.

Imprimir artículo

Otros artículos