Com que estem traduint bona part de les circulars diàries del Dr. Stwphen Downes, convé que el presentem a qui no el coneix encara.

Segons diu ell mateix a la seua web

“Treballe per al Consell Nacional de Recerca (National Research Council), Institut per a Tecnologia d’Informació ( Institute for Information Technology), en Moncton (New Brunswick), Canadà.

M’especialitze en aprenentatge en línia (online learning), difusió de continguts (content syndication), i nous mitjans (new media).

Llig la meua circular diària i, si vols, subscriu-te’n.

Vull i m’imagine i aspire a anar cap a un sistema de societat i aprenentatge en què tothom siga capaç d’arribar al seu potencial màxim, sense dificultats socials o financeres, en el qual es puguen expressar de manera completa i sense reserves mitjançant l’art, l’escrptura, els esports, els invents, o pel seu estil de vida o interessos personals.

Un sistema en el qual puguen formar xarxes de relacions significatives i satisfactòries amb altres persones, amb les quals compartisquen els mateixos interessos o afeccions, les mateixes (o diferents!) filiacions polítiques o religioses.

Per a mi, aquesta en societat el coneixement i l’aprenentatge són bens públics, creats i compartits lliurement, freely created and shared, no acumulats ni retinguts per tal d’extraure’n riquesa o poder.

A aquestes metes aspire, i per ells treballe.

Publicado el 15 February, 2009
por en "Chécheres" / FAQ.

Imprimir artículo

Otros artículos